Rauhallinen majoitus- ja vapaa-ajan viettopaikka

Sydämellisesti tervetuloa!

Majatalo Laiskanlinna

“Järjestimme Laiskanlinnassa unohtumattoman off-siten yrityksellemme. Kirkastimme yrityksemme visiota ja syvensimme tiimin yhteishenkeä. Tämä ei olisi onnistunut kaupungin hälinässä.”

-Antti Sartanen, toimitusjohtaja, Return Entertainment Oy

Laiskanlinna on pienimuotoinen, rauhallinen ja laadukas monien mahdollisuuksien kohde, joka tarjoaa korkeatasoiset ja huolettomat majoitus-, kokous- ja saunatilat keskellä upeaa uusmaalaista luontoa. Sijaitsemme Luhjun rantatilalla, joka on Karjalohjan vanhimpia tunnettuja asuinpaikkoja. Pappilan uskotaan sijainneen tilan mailla jo 1500-luvulla.

Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi majatalo Laiskanlinnaan!

Irtaudu arjesta

Voit rentoutua upean lehtoluonnon keskellä kirkasvetisen Puujärven ja tilan oman lummelammen rannalla.

Voit saunoa, soudella, uida, kalastaa ja talvisin myös hiihdellä. Aurinkoiset niityt ja kauniit metsät kutsuvat sinua vaeltamaan syyskesän sieni- ja marjasatoineen.

Tilat juhlille ja kokouksille

Kokouksia, perhejuhlia ym. ryhmätilaisuuksia varten tilalla on erillinen 24 hengen kokoustila, 24 hengen juhlasali sekä ympärivuotiseen käyttöön varustettu huvimaja 24+24 hengelle (terassi).

Paljon erilaisia aktiviteetteja

Voit luoda omat gourmet-ateriasi huoneistosi keittiössä tai reippailla 900 metrin päässä sijaitsevan kylpylän seisovaan pöytään.

Olemme varanneet käyttöösi mm. veneitä pelastusliiveineen, sup-lautoja, pihapelejä, grillauspaikkoja ja talvisin rodel-kelkkoja sekä ison avannon.

Voit saunoa, soudella, uida, kalastaa ja talvisin myös hiihdellä. Aurinkoiset niityt ja kauniit metsät kutsuvat sinua vaeltamaan syksyn sieni- ja marjasatoineen.

Karjalohjan palvelut lähelläsi

Voit täydentää vapaa-ajanviettoasi läheisen kylpylän hoitopalvelujen parissa sekä uima-, kunto- ja palloiluhalleissa. Viikonloppuisin voit viettää iloista iltaa myös kylpylän tanssiravintolassa. Kylältä, pienen kävelymatkan päästä, löytyvät myös seuraavat peruspalvelut: kirkko, kauppa, pankki, apteekki, terveyskeskus, huoltoasema, kirjasto…

Kalastukseen ja ratsastukseen löytyy useita mahdollisuuksia. Harrastusmahdollisuuksista, nähtävyyksistä ja seudun tarjoamista palveluista saat lisätietoja Laiskanlinnasta.

Lähialueen nähtävyyksiä

Jos innostut kiertämään Lohjanjärven, voit poiketa Sammatissa Paikkarin Torpalla, joka on Elias Lönnrotin syntymäkoti. Lohjalla kannattaa tutustua ainakin Pyhän Laurin kirkkoon sekä Tytyrin kaivokseen.

Lohjalta voit jatkaa Alitalon viinitilalle Lohjansaareen ja pistäytyä sen jälkeen tutustumassa Mustion linnaan, jossa voit myös ruokailla korkeatasoisessa Linnankrouvissa.

Oman retkensä arvoisia, varsinkin kesällä, ovat Fiskarsin ruukkialue käsityöpajoineen ja myymälöineen sekä Tammisaari yhtenä Suomen kauneimmista vanhoista rannikkokaupungeista. Parhaat kauppapalvelut löytyvät naapurikaupungistamme Salosta.