Alla näet varattavissa olevien huoneistojemme koko tiedot, lisäksi osasta huoneistoista löytyy linkki Airbnb-sivulle, josta näet kyseisen huoneen varaustilanteen sekä lisäkuvia.

Ryhmävaraustiedustelut sähköpostilla. Kysy rohkeasti lisätietoa ja pyydä tarjous!

Asunto 3
Järven rannalta huoneisto isolla terassilla
Pinta-ala: 34 m²
Vuodepaikat (enint.): 2
Asunto 4
Järven rannalta huoneisto isolla terassilla
Pinta-ala: 56 m²
Vuodepaikat (enint.): 2
Asunto 5
Järven rannalta huoneisto mukavuuksilla
Pinta-ala: 44 m²
Vuodepaikat (enint.): 4

Hinnat alkaen 2 henkilöä / huoneisto 1.yö 110 €, lisäyö +50 €, viikko 410 €, lisäviikko +350 €.

Lisähenkilö / 1.vrk 40 €, lisäyö +20 €, alle 12 v lapset 1.vrk 20 €, lisäyö +10 €.
Perussiivous 50 € / asunto.

Asunto 6
Järven rannalta huoneisto isolla terassilla
Pinta-ala: 38 m²
Vuodepaikat (enint.): 4
Asunto 7
Järven rannalta huoneisto mukavuuksilla
Pinta-ala: 36 m²
Vuodepaikat (enint.): 2
Asunto 10
Ihastuttava saunamökki Puujärven rannalla
Pinta-ala: 24 m²
Vuodepaikat (enint.): 2

Varustus

Kaikissa asunnoissa on erillinen parveke tai piha-alue, suora sisäänkäynti ulkoa, huoneistokohtainen ilmastointi ja lämmityksen säätö sekä hyvä äänieristys. Asunnoissa on kylpyhuone, astianpesukone, sähköliesi, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, televisio, astiat sekä vuodevaatteet. Huoneistoista on järvinäköala ja rakennus sijaitsee aivan puhdasvetisen Puujärven rannassa.

Varausehdot

Loppumaksussa hyvitettävä varaus-/peruutusmaksu on 25% varauksen arvosta. Maksu tulee suorittaa kolmen arkipäivän kuluessa alustavasta varauksesta Nordean tilille n:o FI27 2290 1800 0650 16. Tällöin varaus on molempia osapuolia sitovasti voimassa. Loppuhinta tulee maksaa ko. tilille 2 viikkoa ennen varausajan alkamista tai myöhäisemmässä varauksessa sitä tehtäessä. Majatalo voi vaihtaa sovitun asunnon perustellusta syystä samantasoiseen asuntoon.

Loma-asunnon käyttö

Asuntojen pääasiallinen vuokraus tapahtuu kesäaikana viikoittain, jolloin asunto on käytettävissä perjantaista klo 16.00:sta seuraavan viikon perjantaihin klo 10.00:een. Muut vuokra-ajat sovitaan kulloinkin erikseen.

Saapumisajasta tulee sopia majatalon kanssa ja mikäli tulo viivästyy yli puoli tuntia, on hyvä soittaa ja sopia uudesta ajasta, jotta vastaanotto on silloin avoinna ja avaimen luovutus onnistuu. Kadonneesta tai palauttamatta jätetystä avaimesta perimme 80 € korvauksen.

Asunnossa saa yöpyä vain ennalta sovittu ja maksettu henkilömäärä. Mikäli asuntoa vaurioitetaan tai sieltä katoaa irtaimistoa, tulee varaajan korvata aiheuttamansa vahinko.