Majoitukset, kokoukset ja juhlat Laiskanlinnassa

Majoituksen vaihtoehtoina on kahdeksan korkealuokkaista huoneistoa, joissa on yhteensä 22 vuodepaikkaa, yhden hengen huoneesta kokonaiseen huoneistoon ja erilliseen mökkiin.

Tarjoamme myös laadukkaat kokoustilat av-välineineen sekä erilaiset juhlatilat. Meiltä saat myös catering-palvelut toiveidesi mukaan.

Ensiluokkainen majoitus

Kattavat majoitus- ja saunapalvelut noin 10-20 hengen ryhmille, perheille, etätyöskentelyyn jne. Voit valita kahdeksasta eri vaihtoehdosta mieleisesi! Laiskanlinnasta löytyy niin yhden hengen huoneita, kokonaisia huoneistoja että erillinen saunallinen mökki.

Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatiloja on kolme: pyöreä linnansali ulkoterasseineen 24 hengelle, huippuvarusteltu kokoussali 24 hengelle sekä erillinen omalla keittiöllä ja ulkoterassilla varustettu huvimaja 24 hengelle. Kaikki tilat ovat oman rapulammen rannassa. Asuinhuoneistot soveltuvat hyvin myös ryhmätyötiloiksi.

Kokoustilojen vuokra AV-välineineen on 100-300 €/vrk.

Rentoudu saunan lämmössä

Meiltä löytyy kolme saunaa järven rannalla, hiekkaranta ja iso laituri. Talvisin myös avanto! Kaksi pehmeät löylyt tarjoavaa Iki-kiuasta (pienempi sauna 6 hengelle, isompi 10 hengelle) sekä yksi kertalämmitteinen Aitokiuas (sauna 4 hengelle).

“Järjestimme Laiskanlinnassa unohtumattoman off-siten yrityksellemme. Kirkastimme yrityksemme visiota ja syvensimme tiimin yhteishenkeä. Tämä ei olisi onnistunut kaupungin hälinässä.”

-Antti Sartanen, toimitusjohtaja, Return Entertainment Oy

Ruokatarjoilussa kaikki vaihtoehdot ovat mahdollisia. Asiakkaat voivat kokata itse asuntojen keittiöissä ja lisäksi ulkoterasseilla on käytössä grillit.

Majatalon hankkima pitopalvelu voi valmistaa kaikki ateriat noutopöydästä ja illalliset myös pöytiintarjoiltuna.

Uima- ja liikuntahallit sekä tanssiravintola A-oikeuksineen ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan Laiskanlinnaan, niin voimme suunnitella yhdessä juuri Teidän tarpeitanne vastaavan paketin.